Olej Jojoba (cera trądzikowa) (Persia Gratissima)

Olejek z Jojoba dla cery trądzikowej; o doskonałej czystości i jakości uzyskiwany z pierwszego tłoczenia na zimno owoców krzewu herbacea, Simmonolsia Californiana zwaną Jojoba, rośnie w Meksyku, Kalifornii ...

Więcej informacji

Drukuj

246.00 zł

Dodaj do koszyka

100 ml

Oceń ten produkt

ocena: 0.00 | głosów: 0

Olejek z Jojoba dla cery trądzikowej; o doskonałej czystości i jakości uzyskiwany z pierwszego tłoczenia na zimno owoców krzewu herbacea, Simmonolsia Californiana zwaną Jojoba, rośnie w Meksyku, Kalifornii i Arizonie w rejonach Sonara y Mojave. 

Roślinę tę charakteryzuje jej ukorzenienie, które może sięgnąć nawet 50 metrów głębokości. Olej Jojoba nigdy nie jełczeje i zachowuje swoje właściwości przez długie lata. 
Idealny do skóry mieszanej, tłustej i trądzikowej, świetnie wchłaniany (nie zostawia tłustej powłoki), ma właściwości bakteriobójcze, zatrzymuje utratę wody w komórkach, nawilża, zapobiega starzeniu się skóry (bardzo bogaty w witaminę E), regeneruje i chroni skórę przed i po opalaniu, idealny do wszelkiego typu masaży oraz do naturalnego demakijażu twarzy, doskonały w leczeniu oparzeń.

Polryzacja YIN

Alqvimia.com

Olej z jojoba stosujemy jak każdy normalny krem najlepiej na wilgotną skórę.
Dla skór tłustych mieszanych rano i wieczorem.

100% produkt pochodzenia roślinego

Olej z pierwszego tłoczenia na zimno 

Oleju z Jojoba (Simmonolsia Californiana) 

Kosmetyk w 100% naturalny bez pochodnych ropy naftowej, bez chemicznych konserwantów, syntetycznych barwników,perfum.  

Twój komentarz:





Koszyk  

brak produktów

Suma 0,00 zł

Koszyk

Bestsellery

Zobacz wszystkie

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij

CHCESZ OTRZYMYWAĆ NOWOŚCI MAILEM?

DOŁĄCZ DO NAS